خبرهای ویژه

» اخبار » تولید محصول سالم مهمترین اولویت جهادکشاورزی طرقبه شاندیز می باشد

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۶/۱۶ - ۸:۱۸

 کد خبر: 12916
 44 بازدید

سید رضا ماهنگار ، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان

تولید محصول سالم مهمترین اولویت جهادکشاورزی طرقبه شاندیز می باشد

جلسه تولید محصول سالم با هدف شناسایی شرکت ها و اشخاص فعال در زمینه تولید محصول سالم و گواهی شده و بررسی مطالعات و موانع موجود و چاره اندیشی در جهاد کشاورزی شهرستان طرقبه شاندیز برگزار شد.

به گزارش پاتوق شهروندی ، مدیرجهاد کشاورزی شهرستان با تاکید بر اینکه تولید محصول سالم مهمترین اولویت جهادکشاورزی شهرستان طرقبه شاندیز می باشد، گفت: تولید محصول سالم تر در نتیجه کشاورزی و کشت ارگانیک صورت می پذیرد  که سبب حفظ آب و خاک و همچنین کاهش آلودگی خواهد شد . حفاظت از منابع طبیعی مخصوصا منابع طبیعی تجدید ناپذیر و ذخیره آن برای نسل های آینده مورد توجه کارشناسان کشاورزی می باشد . در این راستا در شهرستان طرقبه شاندیز راهکار های مختلفی برای حصول این امر مهم ، در دست انجام است .
ماهنگار اضافه کرد که تولید این گونه محصولات امری سخت و هزینه بر است اما در نهایت محصول بدست آمده دارای کیفیت بالاتر و سالم تری می باشد. به عنوان مثال کشاورز در روش سنتی برای از بین بردن علف های هرز میتواند از سموم مختلف استفاده کند اما در کشاورزی ارگانیک این روند قابل انجام نیست و سبب افزایش هزینه ها خواهد شد .
زهرا روحبخش، رابط محیط زیست و سلامت غذا گفت: استراتژی کشاورزی ارگانیک سبب باروری بیشتر خاک و جلوگیری از فرسایش خاک وهمچنین حفاظت از حیوانات و انسان ها در برابر عوارض جانبی سموم شیمیایی می شود. اما نکته مهم این است که کشاورزی سنتی در مقابل کشاورزی ارگانیک قرار دارد و از نظر هزینه و شیوه مدیریتی و منابع کاملا با یکدیگر متفاوت می باشند و با وجود موانع زیاد برای انجام کشاورزی ارگانیک ، کارشناسان جهاد کشاورزی طرقبه – شاندیز به کشاورزان و باغداران این شهرستان توصیه میکنند که از عملیات شخم ورزی کمتر برای جلوگیری از فرسایش خاک و همچنین سموم شیمیایی کمتر و کود های طبیعی ، برای تولید محصول سالم تر استفاده کنند.

.

.

.

.

.

.

.

.

انتهای خبر/


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : اخبار , اقتصادی , سلامت , طرقبه
ارسال دیدگاه

logo-samandehi