خبرهای ویژه
- غوغای والیبالیستهای مشهدی در لیگ یک
- واکنش هافبک فوتبال زنان آمریکا به خبر لغو المپیک
- جذب ۱۰ هزار نیروی پزشکی برای المپیک توکیو
- هفته خوب پارسا در لیگ برتر بسکتبال با وجود شکست مقابل گرگان
تاریخ انتشار : ۱۳۹۸/۰۷/۰۹ - ۸:۴۸
تهدید یا فرصت برای ورزش طرقبه
برگزاری مسابقات لیگ دسته یک بیس بال کشور در طرقبه
معمولا سیاست میزبانی چنین مسابقاتی می بایست آشنایی و جذب علاقه مند و فعالیت در آن ورزش باشد که در طرقبه فقط صرف برگزاری و شاید نفع مادی دلیل برگزاری مسابقاتی چون تیر و کمان ، کنگ فو و غیره می باشد.
رئیس هیئت انجمن های ورزشی خراسان رضوی از برگزاری مسابقات لیگ دسته یک بیس بال کشور به میزبانی طرقبه خبر داد.
محسن قهرمانی با اعلام این خبر اظهار کرد: این مسابقات با حضور ١٠٠ ورزشکار در قالب ۵ تیم نادری بوشهر، سالار بوشهر، طیف تهران، هیئت انجمن های ورزشی قم و هیئت انجمنهای ورزشی خراسانرضوی به مدت ۵ روز در طرقبه برگزار خواهد شد.
گفتنی است؛ این رقابتها از ١١ تا ١۵ آذرماه به میزبانی مجموعه ورزشی آزادی طرقبه برگزار خواهد شد.
شایان ذکر است برگزاری این مسابقات در شهر طرقبه نه تنها هیچ سودی برای طرقبه و ورزش این شهر ندارد بلکه ممکن است به اماکن ورزشی از جمله چمن ورزشگاه آسیب جدی نیز وارد نماید.
معمولا سیاست میزبانی چنین مسابقاتی می بایست آشنایی و جذب علاقه مند و فعالیت در آن ورزش باشد که در طرقبه فقط صرف برگزاری و شاید نفع مادی دلیل برگزاری مسابقاتی چون تیر و کمان ، کنگ فو و غیره می باشد.
بزودی در گزارشی مفصل به این موضوع خواهیم پرداخت.
برچسب ها : اخبار طرقبه , بیس بال , خبر طرقبه , طرقبه , ورزش طرقبه , پاتوق شهروندی , پاتوق ورزشی
دسته بندی : اخبار , طرقبه , ورزشی