خبرهای ویژه

» اجتماعی » باغ تالار های طرقبه شاندیز در آستانه ورشکستگی کامل قرار دارند

تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۰۷/۰۹ - ۲۲:۲۵

 کد خبر: 12934
 46 بازدید

رئیس اتحادیه رستوران داران ، صنف نانواها و باغ تالارهای طرقبه و شاندیز

باغ تالار های طرقبه شاندیز در آستانه ورشکستگی کامل قرار دارند

منطقه گردشگری طرقبه و شاندیز بالغ بر ۱۵۰ رستوران در رسته های مختلف سفره خانه، آشکده، غذاهای سنتی و جگرکی دارد که همزمان با شیوع کرونا و به جهت حفظ سلامت مردم در ۱۵ اسفندماه سال گذشته تعطیل شدند و اکنون با رعایت شیوه نامه های بهداشتی مشغول به کار هستند.

به گزارش پاتوق شهروندی ، حمید بلبل عنبران که از قدیمی های صنعت غذای طرقبه شاندیز است، با اشاره به میزان خسارت رستوران های طرقبه شاندیز ادامه می دهد: جمعا رستوران های طرقبه شاندیز نزدیک به ۱۰ هزار نیرو دارد که همزمان با شیوع کرونا یک سوم از این تعداد تعدیل نیرو شدند.

وی اضافه می کند: بیشترین خسارت متعلق به صنف باغ تالارها در منطقه طرقبه و شاندیز بوده و اکنون این واحدهای صنفی در آستانه ورشکستگی کامل قرار دارند.

رئیس اتحادیه رستوران داران طرقبه و شاندیز با بیان اینکه بسیاری از باغ تالارها برای سرپا نگه داشتن مجمموعه خود مجبورند هزینه کنند می گوید: باتوجه به اینکه از هنگام شیوع کرونا تا امروز این واحدهای صنفی هیچگونه فعالیت اقتصادی نداشته اند تا برنامه ریزی شغلی انجام دهند متحمل خسارت شده اند و اکنون توانایی بازپرداخت بدهی های خود را ندارند.

وی تصریح می کند:  باتوجه به کرونا ۳۰ درصد از رستوران های منطقه طرقبه و شاندیز به دلیل خسارت اقدام به جمع آوری صنف خود کردند.

بلبل عنبران با تاکید بر اینکه ۳۰ درصد از مدیریت رستوران های این منطقه تغییر کردند خاطرنشان می کند: به دلیل ویروس کرونا و میزان خسارت ناشی از آن خیلی از مدیران صنف رستوران داران تصمیم به واگذاری مدیریت خود کردند و عده ای دیگر اقدام به اجاره فضای رستوران و سرمایه گذاری نمودند که آن افراد نیز در بحران کرونا دچار زیان مالی شدند.

وی مطرح می کند: وجود ۲۵۰ رستوران در منطقه وکیل آباد باعث کاهش میزان مشتری در منطقه طرقبه وشاندیز شده است به طوری که مردم نسبت به گذشته کمتر به این منطقه مراجعه می کنند.

بلبل عنبران درباره بازدیدها از صنف رستوران داران طرقبه و شاندیز می گوید: در دوران کرونا بالغ بر ۲۵۰ بازدید از مجموعه رستوران داران این منطقه داشته ایم و بعضی از بازدید ها به صورت مشترک بین اتحادیه و اداره بهداشت بوده است؛ با این حال خوشبختانه هیچگونه بی قانونی در عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در صنف رستوران داران طرقبه وشاندیز تاکنون گزارش نشده است.

رئیس اتحادیه رستوران داران طرقبه و شاندیز همچنین می افزاید: طبق جلسه ای که بین اتحادیه و ستاد استانی مقابله با کرونا برگزار شد، قوانین رعایت پروتکل های بهداشتی را تدوین و برای صنف رستوران داران ارسال کردیم.

وی با اشاره به گرانی مواد اولیه غذای افزود: متاسفانه به دلیل افزایش قیمت ها تهیه مواد اولیه برای صنوف ما سخت شده است و از طرفی  نمی توانیم نرخ  قیمت غذاها را بالا ببریم و همچنین اگر قیمت ها را افزایش دهیم به دلیل تنوع شغلی و رقابت فرصت ها را ازدست می دهیم.

هراس از تعطیلی مجدد

بلبل عنبران می گوید: دولت برای مشاغل آسیب دیده وام کرونایی درنظر گرفته است اما چون این وام ها بلاعوض نیست چندان استقبالی از سوی واحدهای صنفی نشده است.

رئیس اتحادیه صنف رستوران داران طرقبه وشاندیز اظهارمی کند: با توجه به احتمال افزایش شیوع کرونا در پاییز این احتمال وجود دارد که مجددا تعطیلی رستوران های این منطقه از سر گرفته شود و اگر در این رابطه به درستی برنامه ریزی نشود ممکن است واحدهای بیشتری آسیب ببینند و عده ای تعدیل نیرو شوند.


برچسب ها : , , , , , ,
دسته بندی : اجتماعی , اخبار , اقتصادی , طرقبه , گردشگری
ارسال دیدگاه

logo-samandehi